..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

         ΠΟΤΕ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΝΥΨΩΝΟΝΤΑΙ  ΣΕ     ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ
    «…..Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (…..). Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
    (Αδόλφος Χίτλερ, «Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ» εκδόσεις «Ζαρβάνου», τ. Α΄, σελ. 55)
Ναι! Αυτό κάνουν οι «σοσιαλιστές» μας. Λένε τα πιο τερατώδη, τα πιο μεγάλα ψεύδη με τη μεγαλύτερη ευκολία! Ναι! Εκεί επενδύουν οι «αντιεξουσιαστές» μας. Στην « ικανότητά τους» να διαστρέφουν την αλήθεια σε τέτοια έκταση με τη μεγαλύτερη ξετσιπωσιά!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog