..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


 ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και βεβαιωμένων χρεών καθώς και των δηλώσεων του άρθρου 18 του ν.4002/2011 που λήγουν στις 30 Δεκεμβρίου 2011, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών.
Υπενθυμίζεται ότι έχει ανακοινωθεί παράταση έως τις 13 Ιανουαρίου για αγορά των σημάτων τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.
πηγή: Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. η παράταση ισχύει και για την πρώτη δόση προστίμου αλλαγής χρήσης ημιυπαιθρίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog