..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΒΑΤΟΠΕΔΙ)


To KKE για την παρέμβαση του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας και την τοποθέτηση Καρατζαφέρη στην υπόθεση Βατοπεδίου

Η παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας για την υπόθεση του ηγούμενου Εφραίμ είναι απαράδεκτη. Ο λαός πρέπει να προβληματιστεί για το ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα και για ποιο λόγο ενδιαφέρεται γι’ αυτή την υπόθεση η ρωσική κυβέρνηση.
Ανεξάρτητα τη γνώμη που μπορεί να έχει ο καθένας για την προφυλάκιση του ηγούμενου είναι εξωφρενικός και προκλητικός ο ισχυρισμός του Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο στην υπόθεση Βατοπαιδίου. Αν δεν είναι σκάνδαλο η αρπαγή τεράστιων εκτάσεων που ανήκουν στο λαό από τη Μονή Βατοπαιδίου με τη στήριξη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, τότε τι είναι; Έτσι είναι τα κόμματα του καπιταλισμού που σαπίζει, δεν έχουν ντροπή και τσίπα: Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συγκάλυψαν τις ευθύνες των κυβερνήσεών τους και το κόμμα του Καρατζαφέρη αθωώνει τους πρωταγωνιστές.


ΑΘΗΝΑ 28/12/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

1 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog