..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜ.ΑΡ.: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ .......ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ !!!!!!!!!

Ο Κνίτης που είχε την «αναθεώρηση» στο αίμα




ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΣΤΗΣ:. Η πολιτική διαδρομή του νέου στελέχους της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι πολύ πλούσια και εμπλουτισμένη με πολλές «επαναστατικές» ιδέες
1.Από την μεταπολίτευση έως το 1983 ήταν στο Κ.Κ.Ε.
2.Κατόπιν μεταπήδησε έως το 1986 στο ΚΚΕ εσ
3.Μετά πηγαίνει στο ΚΚΕ ες Ανανεωτική Αριστερά του κ. ΜΠΑΝΙΑ έως το 1989.
4.Συνεχίζει την πολιτική του διαδρομή στο Συνασπισμό.
5.Βαρέθηκε και εδώ και πάει στο Συνασπισμό της άλλης «μεγάλης επαναστάτριας» Μ. Δαμανάκη
6.Βαρέθηκε την Δαμανάκη και ηγήθηκε την αξέχαστη ΑΕΚΑ. Όχι θα κάτσω να σκάσω. Να μη γίνω και εγώ αρχηγός κόμματος; Ασχέτως πόσους οπαδούς και μέλη θα έχει το κόμμα μου!!!!!!!
7.Διαλύει  την ΑΕΚΑ και μεταπηδά στο ΠΑΣΟΚ, των μεγάλων σκανδάλων, του κ. Σημίτη, όπου γίνεται Υφυπουργός.
8.Γίνεται μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, του Γ. Παπανδρέου.
Ανήσυχε Νικόλα, ούτε εδώ καλύπτεσαι πολιτικά;;;;;
9.Και……..τα βρίσκει με την Δημοκρατική Αριστερά του κ. Κουβέλη.
Εδώ πόσο θα μείνει;;;;;;;
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!!!!!!!
   Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη αν λησμονήσαμε κάποιο άλλον σημαντικό !!!!!! σταθμό της πολυκύμαντης πολιτικής του διαδρομής, αλλά δυστυχώς η παρακολούθησή της υπερβαίνει τις δυνατότητές μας.
   Νέα Δημοσκόπηση μόνο για την ΔΗΜ.ΑΡ. 19,5% λόγω πλούσιας εμπειρίας των στελεχών του από τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.
   Η ανθρώπινη βλακεία δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της εκάστοτε ακροδεξιάς, αλλά μπορεί να ανήκει σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα………         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog