..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ .......ΜΟΤΙΒΟ!!!!!!!!!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ . ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ....ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!! [ VIDEO ]

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ....ΨΑΡΙΑ!!! Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ.....ΓΕΝΙΚΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ....ΤΡΟΙΚΑ!!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ....ΚΟΦΙ ΑΝΝΑΝ!!! ΑΝΝΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!!!ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ Γ'ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΣΟΥΝ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΔΠΛΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ [ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΣΑΚΝΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΚΟΤΣΙΡΑΣ κ.α. ] ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ  ''ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ''.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ''ΝΤΑΛΑΡΑ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ''ΡΑΓΚΟΥΣΗ''.  ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΨΗΛΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ [κύριε] ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ''Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ''  ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ  ΑΝΗΚΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ....ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!  

http://patrinaki.blogspot.com

                                              

2 σχόλια:

  1. Σήμερα τι θα τραγούδαγε;
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ" αντί για την "Αλάνα"
    ή "ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ" στη θέση του άλλου ;
    Aϊντε ωρέ με τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρατάω την υπέροχη φωνή του... τα τραγούδια του...
    τον άνθρωπο και την διάβρωσή του, πετάω χωρίς δεύτερη σκέψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog