..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση Γ. Στουρνάρα: Βρήκαμε μ@λ@κες.!!!!!!! Θα πάρουμε από μισθωτούς θα δώσουμε στους.....βιομήχανους!!!!!!



Μείωση της φορολογίας για τους καπιταλιστές και αύξηση των φόρων για την εργατική τάξη, συνολικά για τα λαϊκά στρώματα, ανακοίνωσε για άλλη μια φορά ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας μιλώντας απόψε στο Mega.
Στις απεγνωσμένες προσπάθειες των παρουσιαστών του δελτίου να εξασφαλίσουν μια απάντηση που να δημιουργεί ελπίδα για μείωση της φορολογίας απάντησε: Όχι βέβαια, σε μειώσεις φόρων δεν θα πάμε.
Αμέσως μετά όμως ανακοίνωσε ότι με το νέο φορολογικό «στις επιχειρήσεις θα μειωθεί η φορολογία» και συμπλήρωσε ότι αυτή η μείωση θα είναι 7% κάτω από το σημερινό επίπεδο.
Για το πώς θα αυξηθουν τα φορολογικά έσοδα, απάντησε αφοπλιστικά ότι αυτό θα συμβεί με νέες επιβαρύνσεις σε νοικοκυριά που – κατά την κυβέρνηση- έχουν υψηλά εισοδήματα, με φόρους σε αγρότες και μικρομεσαίους.
Παράλληλα ενώ από τη μια διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα, από την άλλη δήλωνε ότι θα εξασφαλιστούν έσοδα από «περιορισμό της σπατάλης» σε φάρμακα και κοινωνικές δαπάνες.
 Αφού βρήκαν μ@λ@κες καλά κάνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog