..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αλεξάνδρεια: Απίστευτες καταστροφές από ......χαλαζόπτωση!!!!!!



Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην Αλεξάνδρεια είναι πραγματικά απερίγραπτο. Η βροχή η οποία μετατράπηκε σε χαλάζι το οποίο έπεφτε και συνεχίζει να πέφτει και αυτήν την ώρα (22:45) έχει στρώσει τους δρόμους λες και έχει χιονίσει (βίντεο σε λίγο). Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται με δυσκολία, οι πεζοί έχουν κολλήσει στα πεζοδρόμια τα...
οποία είναι πλημμυρισμένα, οι καταστηματάρχες και οι πολίτες έχουν βγει από σπίτια και καταστήματα και ξεβουλώνουν με όποιον τρόπο μπορούνε τα λούκια, ορισμένοι δρόμοι όπως αυτός της Αλεξάνδρου Παπάγου από την στροφή της αστυνομίας και μετά έχει κλείσει με κάδους απορριμμάτων από τους κατοίκους γιατί είναι αδύνατον η διέλευση του οποιουδήποτε οχήματος. Περισσότερα σε λίγο. Δείτε τις εικόνες: 
 εικόνες: 


alexandreia-gidas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog