..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τα νέα βαφτίσια του ΣΥΡΙΖΑ και ο στολισμός της Κουμουνδούρου!!!!!!


Τα νέα … βαφτίσια του ΣΥΡΙΖΑ !

Μάλιστα !

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με την οποία ενημερώνει ότι από την Πρωτοχρονιά του 2014 ο τίτλος του κόμματος αλλάζει.

Με την καινούργια (δίσεκτη;) χρονιά, ξαναμεταβαφτίζεται ο Σύριζας και αποκτά νέο … όνομα !

Το εξής … παλιό !!!

- ΣΥΡΙΖΑ (συνασπισμός ριζοσπαστικής αριστεράς) !

Δηλαδή, με άλλα λόγια, πάει … περίπατο το “ενωτικό κοινωνικό μέτωπο” !

Στο εξής, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι :

- Ούτε … Ενωτικός !

- Ούτε … Κοινωνικός !

- Ούτε … Μέτωπο !

Θα είναι, … σκέτος … ΣΥΡΙΖΑς !!!




Ο κ. Τσίπρας αναφέρει επίσης ότι «έμβλημα του κόμματος είναι πεντάκτινο κίτρινο αστέρι πίσω από τρεις κυματίζουσες σημαίες χρώματος -κατά σειρά- κόκκινο, πράσινο και μοβ, που εδράζονται στη λέξη ΣΥΡΙΖΑ».

Ήδη, η ταμπέλα με το νέο τίτλο του κόμματος και το νέο έμβλημα έχει τοποθετηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Άντε και … καλά κρασιά !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog