..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Voimore αντί Viber για δωρεάν κλίσεις και SMS!!!!!!!!!!


Πρόκειται για για μια νέα χρήσιμη και -κυρίως- ελληνική εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις και SMS, την οποία...


Δωρέαν κλήσεις και sms θα μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι χρήστες της εφαρμογής Voimore.... η ελληνική απάντηση στο Viber.

Θα συναντήσετε στο Play Store της Google, με την ονομασία Voimore. Σκοπός της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας είναι να προσφέρει γραπτή (SMS) και φωνητική (Voice) επικοινωνία στους εγγεγραμμένους χρήστες της Voimore «κοινότητας» δωρεάν οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή σύνδεση στο Internet μέσω WiFi είτε μέσω 3G!
Η εφαρμογή (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για Android προσφέρει εύκολη εγκατάσταση με ακόμα πιο εύκολη διαδικασία εγγραφής στην κοινότητα του Voimore, αφού σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές δεν απαιτούνται passwords ή προσκλήσεις από άλλα μέλη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το νούμερο του κινητού σας τηλεφώνου και είστε έτοιμοι!
Η εφαρμογή βασίζεται στην «κοινότητα» των χρηστών του Voimore για να λειτουργήσει, έτσι όσες από τις επαφές σας είναι ήδη στην υπηρεσία θα εμφανιστούν αμέσως στην λίστα επαφών της εφαρμογής και μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα ή να καλέσετε δωρεάν με υψηλή ποιότητα κλήσης. Επιπλέον, υπάρχει και σχετική ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις ή μηνύματα κάθε φορά που δεν είστε συνδεδεμένοι.
Το Voimore διατίθεται δωρεάν στο Google Play, ενώ κάθε νέος χρήστης παίρνει ως δώρο 2 ώρες δωρεάν κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας, Αγγλίας και Αμερικής (Η.Π.Α.).
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τους Έλληνες developers της εφαρμογής σύντομα τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει και iOS έκδοση του Voimore. 
Για περισσότερες πληροφορίες στο 
voimore.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog