..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Χρήστος Μπέλλος: Δεν μπορούμε σήμερα να στηρίζουμε Δημάρχους οι οποίοι ήταν, είναι και θα είναι ΑΠΟΝΤΕΣ


Ο Χρήστος Μπέλλος υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας την περίοδο 1994-1998 με τον συνδυασμό του Γιάννη Μοσχόπουλου που είχε υποστηριχτεί τότε από το ΚΚΕ. Ήταν ακόμη διευθυντής στην ΑΤΕ Νάουσας και γνωστός συνδικαλιστής του κλάδου του. Επίσης επί σαράντα περίπου χρόνια συμμετέχει δραστήρια στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα του νομού μας. Σήμερα συμμετέχει στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αλεξάνδρεια. Σε δήλωση του προς την «ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» τονίζει:

«Μετά από αρκετά χρόνια αδράνειάς μου σε ψηφοδέλτιο Δημοτικών εκλογών αλλά, πολύ κοντά στα τοπικά προβλήματα που δημιουργούνται από τις πολιτικές της ΕΕ, οι οποίες στηρίζονται και εφαρμόζονται τόσο από την κυβέρνηση αλλά και άλλο τόσο από τους Δημάρχους, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ως «ανεξάρτητοι», «υπερκομματικοί» ή «ως ενωτικοί εκφραστές όλης της αριστεράς», δέχτηκα την τιμητική πρόταση από την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, με επικεφαλής της τον Χρήστο Αλευρά, να στηρίξω με την υποψηφιότητα μου το ψηφοδέλτιό τους.
Δεν μπορούμε σήμερα να στηρίζουμε υποψήφιους Δημάρχους οι οποίοι ήταν, είναι και θα είναι ΑΠΟΝΤΕΣ, από τα προβλήματα των κατοίκων του τόπου μας { λουκέτο δεκάδων καταστημάτων, ανεργία, διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, υψηλά ανταποδοτικά τέλη, το κλείσιμο και την μεταφορά των υπηρεσιών-ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΔΟΥ, ΕΟΠΥΥ και στη συνέχεια το ΙΚΑ-………..} να στηρίζουν και να υλοποιούν όλες αυτές τις πολιτικές της ΕΕ και ύστερα να παριστάνουν ότι νοιάζονται για τον λαό.
Αυτοί και πάρα πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που αποφάσισα, να βάλω υποψηφιότητά με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που στηρίζει το ΚΚΕ και ζητώ από τους συνδημότες μας να στηρίξουν και να ψηφίσουν το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ μας ψηφοδέλτιο.»


Πηγή: Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog