..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Γιώργος Σταθάκης: Ο γυρολόγος των συνεδρίων της «αφρόκρεμας» του καπιταλισμού...!!!!!!!!!

Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επαναφέρει τους μισθούς για το σύνολο των εργαζομένων

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν προλαβαίνουν τις προσκλήσεις για συμμετοχή σε συνέδρια ανά τον κόσμο τα οποία διοργανώνουν πολιτικά και οικονομικά κέντρα του κεφαλαίου.

Μία τέτοια έλαβε και ο Γ. Σταθάκης, τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ και «μελλοντικός υπουργός Οικονομικών», όπως τον είχε προσφωνήσει ο Αλ. Τσίπρας. Θα συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο που διοργανώνουν στην Ουάσιγκτον το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, από τις 10 έως τις 12 Οκτώβρη, και θα μιλήσει ενώπιον της «αφρόκρεμας» του καπιταλισμού... 

Προφανώς, η πρόσκληση δεν είναι άσχετη με τη διαμάχη που καλά κρατεί στο εσωτερικό της ΕΕ αλλά και διεθνώς με τη συμμετοχή ΔΝΤ και ΗΠΑ, για το μείγμα διαχείρισης που μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας, με δεδομένο το σκέλος που αφορά στην επίθεση στα δικαιώματα του λαού.

Ούτε βεβαίως με το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί το χρίσμα ως «εναλλακτική κυβερνητική λύση» όχι μόνο από το εγχώριο κεφάλαιο αλλά και τους διεθνείς συμμάχους του σε ΗΠΑ και ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog