..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ευρωπαϊκή Ενωση" Οι .........."φιλέλληνες"!!!!!!!!!!


Πολύ φιλάνθρωπα, ρε παιδί μου, τα στελέχη της ΕΕ. Η αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην Ελλάδα δίνει Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εκδήλωσης «12 ώρες για την Ελλάδα: μία ιστορία φιλίας και αλληλεγγύης». Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του κ. Jimmy Jamar, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στις Βρυξέλλες και ομάδας πολιτών διαφόρων εθνικοτήτων στις Βρυξέλλες, με στόχο να σταλεί στον ελληνικό λαό ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας σε καιρούς κρίσης.


 Για το 2014, τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο International Foundation for Greece, στόχος του οποίου είναι η στήριξη ομάδων του πληθυσμού με σοβαρά προβλήματα λόγω κρίσης. Ο J. Jamar θα επιδώσει στο International Foundation for Greece τραπεζική επιταγή ύψους 11.393 ευρώ από τα έσοδα της εκδήλωσης «12 Ωρες για την Ελλάδα», ως μια συμβολική χειρονομία στήριξης στο έργο του συγκεκριμένου φορέα, που, με αυτά τα χρήματα, θα αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης για 35 σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα. Ετσι η ΕΕ (μαζί βεβαίως με την κυβέρνηση), αφού εφαρμόζει πολιτική δραστικών περικοπών σε μισθούς, συντάξεις, Υγεία, Πρόνοια Παιδεία, φοροληστεύοντας ταυτόχρονα το λαό, για να ενισχύει το κεφάλαιο, προσπαθεί να εξωραϊστεί, κάνοντας μετά εκδηλώσεις φιλανθρωπίας, μαζεύοντας ψίχουλα για την αντιμετώπιση της εξαθλίωσης που σπέρνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog