..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Στον Άραχο Ημαθίας -τόπο καταγωγής- έκλεισε την προεκλογική περιοδεία ο υπ. βουλευτής με το ΚΚΕ Ηλίας Ιακωβίδης {Φωτο & Βίντεο}


Στον Άραχο (τόπο καταγωγής) έκλεισε την περιοδεία ο υπ. βουλευτής του ΚΚΕ Ηλίας Ιακωβίδης, συνοδευόμενος από την συνυποψήφια Όλγα Ζωγράφου, μέλη και οπαδούς του κόμματος. Απηύθυνε κάλεσμα στους συγχωριανούς του να ψηφίσουν το ΚΚΕ παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος και τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, πάνω σε θέματα της εργατικής τάξης, της υγείας και των ανέργων, αλλά και στο σύνολο ο ελληνικός λαός με την πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog