..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Μόλις έσκασε η καλή είδηση. Λεφτά για τους τοκογλύφους και όχι για την επιστροφή επιδόματος θέρμανσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σύμφωνα με ανώνυμη δήλωση αξιωματούχου της ελληνικής κυβέρνησης στο Reuters σήμερα... θα γίνει εμπρόθεσμα η καταβολή δόσης ύψους 340 εκατ. ευρώ προς τους τοκογλύφους του ΔΝΤ,  χωρίς να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό από που εξοικονομήθηκε το ποσό της δόσης. 

"Όλα είναι έτοιμα. Η πληρωμή θα γίνει αργότερα σήμερα" φέρεται να δήλωσε ο Έλληνας αξιωματούχος στο διεθνές πρακτορείο για τη δόση των 340 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ.

Πριν από 7 ημέρες δώσαμε την πρώτη δόση, πατήστε και διαβάστε ΕΔΩ->ΣΥΡΙΖΑ: Αντί για κούρεμα λέμε να .......πληρώσουμε!!!!!!!, από τα 1,5 δισ. ευρώ που χρωστάμε στο ΔΝΤ, και εκτός από την σημερινή πληρωμή απομένουν 580 εκατομμύρια ευρώ που θα πληρωθούν στις 16 Μαρτίου και άλλα 350 εκατομμύρια ευρώ στις 20 Μαρτίου. 

Euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog