..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Το αληθινό πρόσωπο της " Αριστεράς". Με Π.Ν.Π. διαγράφει πρόστιμα ........επιχειρηματικών ομίλων!!!!!!


Η κυβέρνηση, με προκλητικό τρόπο και μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που μέχρι χθες κατήγγειλε, αποφάσισε να προχωρήσει στη διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί σ’ επιχειρηματικούς ομίλους για παραβάσεις του φορολογικού και τελωνειακού κώδικα, εφόσον ενταχθούν στις ρυθμίσεις για τις 100 δόσεις. Πρόκειται για πρόστιμα και επιβαρύνσεις που έχουν επιβληθεί για φορολογικές απάτες, λαθρεμπόριο, παρακρατήσεις ΦΠΑ και ΕΦΚ κ.ά.

Με αυτό τον τρόπο φαίνεται το πώς η κυβέρνηση επιδιώκει να αντιμετωπίσει τις απάτες και τη διαφθορά. Χαρίζει εκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματίες και εκβιάζει το λαό να πληρώνει αγόγγυστα τους φόρους και τα χαράτσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog