..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Στηρίζεις την ΕΕ;;;;;Δες τι στηρίζεις!!!!! H νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή των Ναζιστών της Ουκρανίας!!!!!!{ Video}



Αυτοί που υπογράφουν τα ανακοινωθέντα της ΕΕ για στήριξη της Ουκρανικής κυβέρνησης, τι ακριβώς μας λένε;

Ας δούμε μια μόνο πλευρά της φασιστικής πολιτικής της κυβέρνησης της Ουκρανίας για να καταλάβουμε ποιόν υποστηρίζει η ΕΕ και μαζί της η Ελλάδα.

Στις 28 Ιουλίου του 2013, στο χωριό Cologory της δυτικής Ουκρανίας, έγινε εκταφή των λειψάνων Ουκρανών στρατιωτών της χιτλερικής δύναμης Waffen των SS γνωστοί ως « galicina ». Ακολούθησε νεκρώσιμη ακολουθία με τιμές εθνικών ηρώων υπό τη συνοδεία βετεράνων Ναζιστών σε ορθόδοξο ναό του Πατριαρχείου του Κιέβου. Ύστερα με τιμητική πομπή τα λείψανα ενταφιάσθηκαν εκ νέου. 
Νεαροί Ουκρανοί που έφεραν στολές των SS με τις σβάστικες να κοσμούν τα στρατιωτικά τους πηλίκια, μετέφεραν με υπερηφάνεια  τα φέρετρα που κάλυπταν ουκρανικές σημαίες.
 Αποδόθηκαν τιμητικές βολές στη μνήμη των εθνικών ηρώων της Ουκρανίας του Bandera που κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο υποδέχθηκαν τον Χίτλερ ως ελευθερωτή. Τα πορτραίτα του Bandera σήμερα κοσμούν τα δημόσια κτίρια της χώρας.



πηγή: Αριστερά και Πολιτική

Διαβάστε ΕΔΩ -> Ουκρανία : Σε ισχύ ο αντικομμουνιστικός νόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog