..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Κανέναν δεν χάνει ο Θεός: Ο άνεργος Αργύρης Ντινόπουλος βρήκε ........δουλειά!!!!!!!


Ο Αργύρης Ντινόπουλος δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να βγει από την ανεργία. Ο RealFm ανακοίνωσε την πρόσληψη του με το κείμενο που ακολουθεί:

"Από την Δευτέρα 25 Μαΐου στο πρόγραμμα του RealFm 97,8 εντάσσονται ο γνωστός δημοσιογράφος και σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος και ο μαχητικός πολιτικός και δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 15:30 έως τις 17:00 θα βρίσκονται στα μικρόφωνα του RealFm 97,8 προσεγγίζοντας και σχολιάζοντας την επικαιρότητα, τις ειδήσεις και τις εξελίξεις της ημέρας.

Ελεύθερος, δυναμικός, ανεξάρτητος, μαχητικός, ο RealFm 97,8 ανανεώνεται διαρκώς με σκοπό την έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση των ακροατών που με την εμπιστοσύνη τους σταθερά τον έχουν επιλέξει και κατατάξει στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας των ραδιοφώνων".

Ο πρώην υπουργός πιάνει δουλειά στο σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου με τον οποίο στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες για το θέμα της ΕΡΤ. Ο Ντινόπουλος είχε κατηγορήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι τα δημοσιεύματα του περί κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης είχαν συγκεκριμένο στόχο ενώ τόνιζε ότι η τηλεόραση έχει εκβράσει το δημοσιογράφο που έπαιρνε ηγεμονικούς μισθούς από... θαλασσοδάνεια. Ο δημοσιογράφος από την μεριά του είχε τονίζει ότι ο Ντινόπουλος λέει γελοιότητες και καλούσε τη Νέα Δημοκρατία να τον μαζέψει. 



aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog