..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας για πιθανότητα περιορισμού των τραπεζικών υπηρεσιών στην Ελλάδα!!!


Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας, προειδοποιώντας όσους προτίθενται να επισκεφτούν την Ελλάδα, για «πιθανότητα» μεγάλου περιορισμού των τραπεζικών υπηρεσιών με «πολύ μικρή προειδοποίηση».

Στην ταξιδιωτική οδηγία επισημαίνεται πως κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, οι Αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον δύο μέσα πληρωμής, όπως μετρητά, χρεωστικές και πιστωτές κάρτες. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αρκετά χρήματα, ώστε να καλύψουν τυχόν έκτακτες ανάγκες ή απροσδόκητες καθυστερήσεις.

Εντείνοντας το κλίμα αβεβαιότητας, σε άλλο σημείο της οδηγίας, αναφέρεται πως υπάρχει ενδεχόμενο διαδηλώσεων ή πορειών «με μικρή προειδοποίηση» και τονίζει πως οι Αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς υπάρχει πιθανότητα βίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog