..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο Θανάσης Παφίλης στη Βουλή: Η κυβέρνηση κυβερνάει με όλους τους μνημονικούς νόμους!!!!!!{Video}


«Η συμφωνία παραπέμπει σε νέες αντιλαϊκές δεσμεύσεις», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θάνασης Παφίλης, μιλώντας στο νομοσχέδιο για την «έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής».

Υπογράμμισε ότι η συμφωνία δεν θα καταργήσει τα μνημόνια και πως «η κυβέρνηση κυβερνάει με όλους τους μνημονικούς νόμους». Έκανε λόγο για νέα φοροληστεία και για αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης με την κατάργηση των πρόωρων συντάξεων και τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκός δρόμος μέσα στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και με το κεφάλαιο στην εξουσία.

Επίσης, σχολιάζοντας τις αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για τον Γρηγόρη Λαμπράκη και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, επισήμανε ότι τον Γ. Λαμπράκη τον δολοφόνησαν οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής. Για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ανέφερε πως τη Χρυσή Αυγή θα την κυνηγάει πάντα ο εφιάλτης του σφυροδρέπανου με την κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ.  



902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog