..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Φώφη Γεννηματά: Τέρμα οι μπλόφες. Αδιαπραγμάτευτο ΝΑΙ στο ......ευρώ!!!!!!


«Αδιαπραγμάτευτο ΝΑΙ στο ευρώ» ζητά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καλώντας τον πρωθυπουργό να κλείσει άμεσα συμφωνία με τους δανειστές για την παραπέρα διαχείριση του δημόσιου χρέους.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της για την πορεία των διαπραγματεύσεων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια πνίγουν την ελληνική κοινωνία. Η οικονομία βυθίζεται, μετά από 5 μήνες που η κυβέρνηση πελαγοδρομεί. Ως εδώ. Τέρμα οι μπλόφες. Αδιαπραγμάτευτο ΝΑΙ στο ευρώ.

Ο κύριος Τσίπρας οφείλει άμεσα να κλείσει συμφωνία που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και της χώρας. Να πει τώρα το μεγάλο ΟΧΙ στις ιδεοληψίες του κόμματός του για ρήξη. Οπως και οι εταίροι μας οφείλουν να σταθούν με αλληλεγγύη και σεβασμό στους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού. Η ελπίδα είναι στην Ευρώπη», κατέληξε διαλαλώντας την προσήλωσή της στη στρατηγική επιλογή της ντόπιας αστικής τάξης για παραμονή της χώρας στην ΕΕ και στο ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog