..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τοποθέτηση της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή για τα προαπετούμενα: Που είναι η επανάσταση της 20ης Φεβρουαρίου????Μωρές παρθένες είσαστε?????



Το νομοσχέδιο είναι «βαθιά ταξικό», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στη συνεδρίαση των αρμόδιων κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπου συζητείται το σχέδιο νόμου με τα προαπαιτούμενα.




Αναφερόμενη στο Νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, σημείωσε ότι βάζει μπροστά τα συμφέροντα των τραπεζών, του μεγάλου κεφαλαίου και των μεγάλων δικηγορικών εταιρειών. Πρόσθεσε ότι ο ταξικός χαρακτήρας του Κώδικα αφορά και τους δικηγόρους από τους οποίους αφαιρεί δικαιώματα.

Η Λιάνα Κανέλλη στηλίτευσε, επίσης, την «εμπορευματοποίηση της έννοιας του έθνους» και ζήτησε να σταματήσει. 

Με αφορμή την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας για τις τράπεζες, υπογράμμισε ότι οι μεγαλοκαταθέτες είναι ασφαλείς γιατί έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ενώ έχουν απομείνει κυρίως μικρές καταθέσεις που θα την πληρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog