..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Αντιγόνη Λυμπεράκη MEGA 20/7/2014: "Δεν πειράζει να χάσει κάποιος το σπίτι του,...



Σχετικά με τη λινάτσα Λυμπεράκη, ανιψιά του Μητσοτάκη, στέλεχος του ΓΑΠ και σια:
- Η ανιψιά του Μητσοτάκη, κολλητή του Σημίτη, κατόπιν του ΓΑΠ, μετέπειτα του γερμανοτσολιά Τζήμερου και τώρα του εκπροσώπου των νταβατζήδων δημοσίων έργων Θεοδωράκη... δεν ξεχνάει να μας θυμίζει πόσο λινάτσα είναι!

«Ομως θέλω να σας πω ότι όλα τα μέτρα, ακόμα και των πλειστηριασμών, και το ξέρω ότι είναι πολύ αντιδημοφιλές αυτό που λέω.. είναι πολύ σημαντικότερο να μη βάλουμε μια βόμβα στη συνολική ομαλή πορεία ή εξομάλυνση της πορείας της χώρας και όλα τα πράγματα, και οι αδικίες και οι σκληρότητες μπορούν να ...αντιμετωπιστούν εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πορεία με αντισταθμιστικά ή ισοδύναμα»

Αυτοί νομίζουν ότι δεν θ' αρπάξει ο πολίτης δίκανο, μαχαίρι, με τα νύχια, για να υπερασπιστεί το σπίτι, τα παιδιά του; Θα είναι αυτοδικία; Μάλλον ζείτε στα πλούσια σαλόνια σας!

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Καραγκούνη της ΝΔ οτι αν τα είχαν εφαρμόσει ήδη αυτοί αυτά τώρα θα ήμασταν ενδεχομένως σε καλύτερη κατάσταση (!!!)

Αυτή η Νεοφιλελεύθερη κυρία πήρε 11.000 σταυρούς στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog