..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Παρέμβαση του Θανάση Παφίλη στην ΕΡΑ: Ανώδυνη λύση μέσα στο σύστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2:AUDIO


Αυτό που αποδεικνύεται από τις εξελίξεις είναι ότι ο λαός αν δεν ενισχύσει το ΚΚΕ, αν δε διαμορφώσει ταξικό κριτήριο, αν δε δημιουργηθεί η Λαϊκή Συμμαχία με ισχυρό ΚΚΕ δεν θα δει άσπρη μέρα. 

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο της «ΕΡΑ» το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2015. 

Όπως επεσήμανε πρέπει να αξιοποιηθεί η εμπειρία όλων των προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των τελευταίων επτά μηνών που επιβεβαιώνει αυτό που τόνιζε και τονίζει το ΚΚΕ ότι δηλαδή εντός της ΕΕ και με την εξουσία στα χέρια του κεφαλαίου δεν πρόκειται να δοθεί φιλολαϊκή λύση. 
Αναφερόμενος στη Λαϊκή Ενότητα, τόνισε ότι αποτελεί ακόμα ένα ανάχωμα που έχει στόχο τον εγκλωβισμό ριζοσπαστικών δυνάμεων και την καλλιέργεια νέων αυταπατών και ψεύτικων ελπίδων την ώρα που ο λαός προσπαθεί να ξεφύγει και κάνει το βήμα να σκεφτεί έξω από τα όρια της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog