..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Παρέμβαση της Αλεξάνδρας Μπαλού στο ΣΚΑΪ: Στο ίδιο έργο θεατές !!!!!!


Ο λαός δεν έχει να πληρώσει άλλο και είναι στο ίδιο έργο θεατής, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Κυριακής 25 Οκτώβρη, στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».



Επισήμανε ότι και με την προηγούμενη κυβέρνηση και με την τωρινή και με την «πρώτη φορά αριστερά» και με τη ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ και με το «όλοι μαζί αγκαλιά», το λογαριασμό τον πληρώνει ο λαός.

Η Αλ. Μπαλού τόνισε ότι ο λαός ανεξάρτητα από τι ψήφισε, τις ελπίδες και τις προσδοκίες του, δεν μπορεί να ξαναπαγιδευτεί σε νέα ψέματα. «Ένα δρόμο έχει. Να μην επιτρέψει να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα και η μόνη δυνατότητα που έχει για αυτό, είναι να οργανώσει τη δική του δύναμη με αγώνες, κινητοποιήσεις, απεργίες, να μη νομιμοποιήσει αυτά τα νέα μέτρα».

Κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν την απάντησή τους στην απεργία στις 12 Νοέμβρη και ανέφερε, ως ένα σημειολογικά χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γεγονός ότι την ίδια μέρα, ο υπουργός Εργασίας θα συμμετέχει σε Συνέδριο Ιδιωτικών Ασφαλιστικών Εταιρειών για τα επαγγελματικά ταμεία, την ασφάλιση και τη σύνταξη, «δηλαδή πώς θα κάνουμε το ασφαλιστικό - εμπόρευμα στην πλάτη του λαού»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog