..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ανδρέας. Νεφελούδης και ο....... ΜΑΚΑΚΑΣ!!!!!!! Φταίει η κατάληψη!!!!!!


Επί μία εβδομάδα στελέχη του υπουργείου Εργασίας κάνουν στα κανάλια διαφορετικές δηλώσεις σε σχέση με τον χρόνο καταβολής, αλλά και την αιτία της καθυστέρησης. Αποτέλεσμα; οι δικαιούχοι δεν ξέρουν πότε τελικά θα λάβουν τα χρήματά τους!

Η αρχή έγινε στις 12 Οκτωβρίου όταν η αναπληρώτρια Υπουργός Θεανώ Φωτίου δήλωνε ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά και μόλις βρεθούν θα δοθούν ακόμα και πριν τις 16 Οκτωβρίου. 

Στις 17 Οκτωβρίου ο γενικός γραμματέας του ίδιου υπουργείου Ανδρέας  Νεφελούδης είπε ότι τα χρήματα δε δόθηκαν διότι έγινε κατάληψη τη περασμένη Πέμπτη Παρασκευή στο Υπουργείο.

 Τι λες βρε μακάκα , που δηλώνεις και αριστερός. Πήρατε όλα τα αποθεματικά των ταμείων, τα οποία τα στείλατε στο ΔΝΤ, η κατάληψη σε πείραξε;;;
 Βρε ουστ από εδώ βρωμομακάκα.

Και ενώ η κατάληψη έχει λήξει ήδη δύο μέρες και η Δευτέρα ήρθε, σήμερα ο κ. Νεφελούδης έδωσε μία διαφορετική εκδοχή λέγοντας ότι είναι πρόβλημα γραφειοκρατίας, το οποίο όμως θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου!
 Αϊ  σιχτίρ από εδώ..... ΜΑΚ.....Α!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog