..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται πόλεμος και τα δουλάκια της δεύτερης φοράς """"αριστεράς"""" θα....... συμμετέχουν!!!!!


Πολλαπλές αναφορές στη δράση που «πρέπει» να αναλάβουν οι λυκοσυμμαχίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ σπεύδει να κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για λογαριασμό της συγκυβέρνησης, μετά από συνάντηση που είχε το βράδυ του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, ο υπουργός Αμυνας, Π. Καμμένος, σχολίασε τις εξελίξεις ως «ένα θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και η Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ».

Συγκεκριμένα, αφού ανέφερε ότι «το χτύπημα στο Παρίσι ήταν ένα χτύπημα όπως η 11η Σεπτεμβρίου, για την Ευρώπη», ο Π. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι «τον κίνδυνο είχα επισημάνει από καιρό και το είχα θέσει στο ΝΑΤΟ» και πρόσθεσε: «Πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι να αντιληφθούμε ότι το θέμα πλέον της διεθνούς τρομοκρατίας, που ο ISIS έκανε εξαγωγή από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική προς την Ευρώπη, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και η Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ».

Επαναλαμβάνοντας διαρκώς και καθόλου τυχαία τις αναφορές στη ΝΑΤΟική λυκοσυμμαχία, ο υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο πια ότι μαζί με τα θύματα του ισλαμοφασισμού στη Μέση Ανατολή που έρχονται ως πρόσφυγες στην χώρα, ακραία στοιχεία περνούν προς την Ευρώπη. Το θέμα αυτό από πολύ καιρό το είχα θέσει και επίσημα στο ΝΑΤΟ λέγοντας ξεκάθαρα ότι όσον αφορά το νότιο τομέα του ΝΑΤΟ, η απειλή από τη μεριά της τρομοκρατίας από τον ISIS είναι πολύ μεγαλύτερη από τις άλλες απειλές τις οποίες εξετάζαμε σε σχέση με το βόρειο σκέλος του ΝΑΤΟ»...

Πριν μιλήσουν... άλλοι και άλλοι για το ΝΑΤΟ μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία, σπεύδει να το κάνει η ελληνική κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας την πρεμούρα της να πετύχει τη γεωστρατηγική αναβάθμιση της εγχώριας αστικής τάξης, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή και εμπλέκοντας ακόμα πιο βαθιά το λαό και τη χώρα στους επικίνδυνους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog