..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε κατά της άρσης του ΦΑΣΙΣΤΑ Μιχαλολιάκου!!!!!!


Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, για παρακίνηση σε βία, αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα της εισαγγελικής αρχής.

Σε σύνολο 203 βουλευτών που ήταν παρόντες στην ψηφοφορία υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας ψήφισαν οι 195 βουλευτές, κατά ψήφισαν 6 και «παρών» ψήφισαν 2 βουλευτές.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Βουλής, «κατά» ψήφισαν 4 βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, οι Γιώργος Καρράς, Δημήτρης Καβαδέλλας, Μάριος Γεωργιάδης και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, 1 βουλευτής της ΝΔ, ο Κώστας Κουκοδήμος 
καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Παρών» ψήφισαν ο Χρήστος Κέλλας (ΝΔ) και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ).

Η υπόθεση αφορά ομιλία μίσους του επικεφαλής της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, που σύμφωνα με τη δικογραφία που απέστειλε ο εισαγγελέας στη Βουλή, για υπόθεση ομιλίας του Ν. Μιχαλολιάκου, που θεωρήθηκε ότι παρακινεί σε τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε το εισαγγελικό αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Πάνου Καμμένου σχετικά με μήνυση που αφορά σε πολεοδομικές παραβάσεις. Κατά την ψηφοφορία υπέρ ψηφίσαν 21, κατά 157 και «παρών» 25 βουλευτές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog