..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Νίκος Κοτζιάς: Η γελιοποίηση του '''''αριστερού"""" Το ΝΑΤΟ δεν είναι αυτό που..... φαίνεται !!!!!!!


Την ανησυχία της κυβέρνησης για το ...ίματζ του ΝΑΤΟ εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, μιλώντας την περασμένη Παρασκευή σε δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας ωστόσο ότι η Αγκυρα βρίσκει εντός ΝΑΤΟικού πλαισίου πρόσφορο έδαφος να προωθήσει τις διεκδικήσεις της σε βάρος ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

 Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά με τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, τάχα για το Προσφυγικό, κάλυψε τις πραγματικές σκοπιμότητές του - συγκέντρωση δυνάμεων στην κόντρα με Μόσχα - και εξωράισε το χαρακτήρα της λυκοσυμμαχίας, λέγοντας ότι «η πρακτική που εφαρμόζεται, εξαιτίας της Τουρκίας, δεν ανταποκρίνεται στο σχεδιασμό και σε αυτό που ήθελαν τα ΝΑΤΟικά επιτελεία». 

Παραπέρα, δίνοντας μια ιδέα τού πώς έχει επιβάλλει η Αγκυρα τις αξιώσεις της εντός ΝΑΤΟικού πλαισίου, π.χ. περί αποστρατιωτικοποιημένων Δωδεκάνησων, είπε ότι το σχέδιο της δύναμης του ΝΑΤΟ αφορά «τέσσερις περιοχές, εκ των οποίων στην τρίτη και τέταρτη δεν έχει παρουσία, στη δεύτερη δεν έχει τη λειτουργία που θα ήθελε κανείς και η αποτελεσματικότητά του δεν προσάδει με αυτό που θεωρεί ως ικανότητα του εαυτού του. 

Αρα, βλάπτει το ίδιο το ΝΑΤΟ αν δεν ανταποκρίνεται στο δικό του σχεδιασμό και όχι εμάς»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog