..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Περάστε για...... υπόθεσή σας!!!!!!!!!!!!!!


Πληθαίνουν οι περιπτώσεις όπου η Αστυνομία καλεί αγρότες που συμμετείχαν στα πρόσφατα μπλόκα να περάσουν «για υπόθεσή τους» από το Τμήμα, καθώς πάνω από τα κεφάλια τους επικρέμαται η εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση του αδικήματος της «παρακώλυσης συγκοινωνιών». 

Τελευταίο τέτοιο κρούσμα καταγράφηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, όπου μικρομεσαίοι αγρότες είχαν στήσει το μπλόκο τους πριν από μερικούς μήνες. Η κυβέρνηση αρνείται επίμονα να παύσει με νομοθετική παρέμβαση κάθε προηγούμενη δίωξη και να σταματήσει τη διαδικασία τρομοκράτησης των αγροτών που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη. 

Οσο δεν το κάνει, αναλαμβάνει σοβαρές ευθύνες, για τον επιπλέον λόγο ότι έχει απορρίψει και τη σχετική τροπολογία που κατέθεσε σε διάφορα νομοσχέδια το ΚΚΕ, παρά τη δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού στους αγρότες ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση για τις διώξεις. 

Σε κάθε περίπτωση, η στάση της προσφέρεται για συμπεράσματα από τους μικρομεσαίους αγρότες, καθώς επιβεβαιώνεται ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι χέρι με την καταστολή και την προσπάθεια περιστολής των αγώνων.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 18-19/6/16

1 σχόλιο:

  1. Για να ΄χουν ... δουλειά οι χωροφύλακες το κάνουν ... !!!!!!!!!!!!

    Να μην ... πλήτουν !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog