..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Οι εγγυήσεις και το νέο σήμα του καναλιού του κ. Καλογρίτσα.


«Σκιές» στο πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα φαίνεται ότι προκύπτουν κατά τον έλεγχο των επιχειρηματιών που πλειοδότησαν στην διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με τον Alpha και το Star, ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας πρόκειται να καλύψει το ποσό για την αγορά της τηλεοπτικής άδειας (52,6 εκατ. ευρώ) μέσω τραπέζης με εγγύηση ένα αγροτεμάχιο-βοσκοτόπι στην Ιθάκη το οποίο όμως εμφανίζεται να ανήκει σε άλλον.

Το βοσκοτόπι έχει έκταση 5 στρεμμάτων και βρίσκεται στην Περαχώρη Ιθάκης, ωστόσο ανήκει σε φίλο του. Ενα μέρος του εν λόγω οικοπέδου μάλιστα διεκδικεί και ο Δήμος.


Η συγκεκριμένη έκταση, δεν ανήκει στον κ. Καλογρίτσα, αλλά στην εταιρεία ΑΓΥΙΑ ΑΕ, ιδιοκτησίας Σπύρου Καραπάτσου και της οικογένειάς του, η οποία έχει έδρα στην Αθήνα

Σύμφωνα με τον Alpha, η εκτιμώμενη αξία της συγκεκριμένης έκτασης ανέρχεται σε 100 εκατ. ευρώ, με τιμές που ίσχυαν το 2011, κάτι που σημαίνει ότι στη διάρκεια αυτών των χρόνων της κρίσης, η αξία του θα είναι σαφώς χαμηλότερη από την προ 5ετίας εκτίμηση που είχε γίνει.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα, προκύπτουν περιουσιακά στοιχεία από αγοραπωλησίες μετοχών ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας καλογρίτσα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog