..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η αποθέωση του............ Ομπάμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Η προχτεσινή απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης» έδωσε τα ρέστα της στην αγιοποίηση του Ομπάμα. 

Τέτοιος οίστρος, που έφτασαν οι αθεόφοβοι να συζητούν την άποψη της ΣΥΡΙΖΑίας δημοσιογράφου της «Αυγής» Αναστασίας Γιάμαλη για καλούς και κακούς ιμπεριαλισμούς, κατατάσσοντας τις ΗΠΑ στους καλούς ιμπεριαλιστές λόγω Ομπάμα. Μ' αυτό το επιχείρημα στήριξαν και την κυβέρνηση και τις επιλογές της να κάνει κολεγιά με τους μακελάρηδες των λαών, τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ. 

Από τη μια έλεγαν ότι έχουν συνέχεια στην πολιτική τους και σωστά, άλλωστε τη Μεγάλη Μέση Ανατολή την αποφάσισε ο Μπους και την εκτέλεσε ο Ομπάμα, μακελεύοντας τη Λιβύη, τη Συρία και όχι μόνο. 
Και από την άλλη, ότι ο Ομπάμα μπορεί να είναι ιμπεριαλιστής, αλλά χρειαζόμαστε συμμάχους στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα. 

Ποιος, όμως, χρειάζεται συμμάχους; Η κυβέρνηση, το κεφάλαιο, τα κόμματά τους, η εξουσία τους. 
Και για συμμάχους έχουν μακελάρηδες, ταυτίζονται μαζί τους.
Αλλωστε, ο Ομπάμα ευχαρίστησε την κυβέρνηση για τη βάση της Σούδας, την προσφορά της στο ΝΑΤΟ και στη δράση τους στην ευρύτερη περιοχή μας. Δηλαδή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Τέτοια η προπαγάνδα της ΕΡΤ, την ίδια στιγμή που ρίχνει «μαύρο» στις θέσεις του ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

  1. Η εκνευριστική αστειότητα σύμφυτη με την γελοία κρατική προπαγάνδα... "αλά αριστερά"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog