..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο Αλ. Τσίπρας στον Πανάγιο Τάφο.


Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στα Ιεροσόλυμα ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραβρέθηκε στην παράδοση του έργου αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου, ενός γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας λόγω του θρησκευτικού αλλά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που έχει.

"Στα Ιεροσόλυμα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Πατριάρχη Θεόφιλο για την ολοκλήρωση των εργασιών του Πανάγιου Τάφου”, έγραψε ο Πρωθυπουργός στο Twitter.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε λόγο για μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, αντάλλαξε δώρα με τον Πατριάρχη Θεόφιλο, ενώ είχε συνάντηση και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Το σχόλιό μας: Για να διατηρηθεί στην εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας, το 2018  θα αρχίσει να ψάχνει να βρει και τον τάφο του σατανά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog