..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ράνια Αντωνοπούλου: Είμαι ένα φτωχαδάκι με 498.430 δολάρια εισόδημα γι' αυτό και πήρα το ενοίκιο των 1.000 ευρώ.

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Δημήτρης Παπαδημητρίου

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου λαμβάνει επίδομα ενοικίου. Δριμύτατη ήταν η αντίδραση εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, ενώ τη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν με δηλώσεις τους και κυβερνητικοί βουλευτές, καθώς η Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, Υπουργός, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ -> Ίλιγγος από το πόθεν έσχες Παπαδημητρίου - Αντωνοπούλου 

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη μιλήσει με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και θεωρεί πως δεν έπρεπε να γίνει χρήση της συγκεκριμένης διάταξης από την κ. Αντωνοπούλου. Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

enikos.gr

Δηλώνει κάτοικος της... Νέας Υόρκης

Το θέμα έφερε στο φως δημοσιότητας ο Ελεύθερος Τύπος, που ανέφερε ότι η κ. Αντωνοπούλου- η οποία είναι και εξωκοινοβουλευτική υπουργός- λαμβάνει 1.000 ευρώ το μήνα από το κράτος ως έξοδα ενοικίου. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η απόφαση για την κάλυψη ενοικίου της εξωκοινοβουλευτικής υπουργού υπογράφεται από τις υπηρεσίες του υπουργείου όπου η ίδια προΐσταται.

Επίσης, η εφημερίδα "Παραπολιτικά" σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι τα τελευταία δυόµισι χρόνια, η κ. Αντωνοπούλου έχει λάβει συνολικά 29.000 ευρώ από το ελληνικό ∆ηµόσιο ως επίδοµα ενοικίου για το διαµέρισµα στο οποίο διαµένει στο Κολωνάκι µε µια απλή δήλωση στο υπουργείο Εργασίας, η οποία αναφέρει ότι είναι µόνιµη κάτοικος ΗΠΑ και ότι δεν έχει κατάλληλη προς διαµονή κατοικία στον Νοµό Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog